Τι είναι το
Booksforyou;

books4you
Ποιοι είμαστε
 

Το Booksforyou είναι το καινούριο βήμα τoυ Vakxikon.gr Media & Publishing Group. Ένα βήμα που γίνεται με γνώμονα την κεντρική φιλοσοφία των εκδόσεων μας: να φέρουμε καλή λογοτεχνία και ποίηση στον κόσμο και τον κόσμο κοντά στην καλή λογοτεχνία και ποίηση. Γι’ αυτό δημιουργήσαμε το e-shop Booksforyou – Bazaar που προσφέρει στους αναγνώστες βιβλία των εκδόσεων Βακχικόν σε οικονομικές τιμές και την υπηρεσία αυτοέκδοσης Booksforyou – Αυτοέκδοση που δίνει την ευκαιρία όσους ενδιαφέρονται να προχωρήσουν στην άμεση και γρήγορη έκδοση του βιβλίου τους.

Booksforyou - Bazaar
 

Στο e-shop του Booksforyou – Bazaar οι αναγνώστες έχουν την ευκαιρία να βρουν πακέτα προσφορών βιβλίων των εκδόσεων Βακχικόν/Το Μέλλον/Vintagebooks σε μεγάλες εκπτώσεις και να ανακαλύψουν τίτλους από τις κατηγορίες: Ελληνική και Ξένη Λογοτεχνία, Ελληνική Ποίηση, Ποίηση απ’ όλο τον Κόσμο, Young Poets, Ελληνικό και Ξένο Θέατρο, Non-fiction, Παιδικά/Εφηβικά Βιβλία, Με το Βλέμμα της Κριτικής, EUPLbooks, Vintagebooks.

bazaar
Self-publishing
Booksforyou - Αυτοέκδοση
Εκδώστε το βιβλίο σας άμεσα και γρήγορα
 

Η υπηρεσία αυτοέκδοσης του Booksforyou έρχεται συνοδεία της πολύχρονης εμπειρίας του Vakxikon.gr Media & Publishing Group για να προσφέρει στον ενδιαφερόμενο την άμεση και γρήγορη, χωρίς τις χρονοβόρες διαδικασίες που ακολουθούνται παραδοσιακά σε έναν εκδοτικό οίκο, οικονομική αλλά ποιοτική έκδοση του βιβλίου του. Αν το βιβλίο του έχει ολοκληρωθεί, θα μπορεί γρήγορα να το έχει στα χέρια του, στον αριθμό αντιτύπων που επιθυμεί, έτοιμο για άμεση διάθεση στο αναγνωστικό κοινό.

Όποιος επιλέγει την αυτοέκδοση στο Booksforyou αυτομάτως αποκτά τη στήριξη και την τεχνογνωσία του ομίλου μας (σελιδοποίηση, δημιουργία εξωφύλλου, εκτύπωση) έως την έκδοση του βιβλίου του ενώ διατηρεί τα αποκλειστικά εμπορικά δικαιώματα και την ελευθερία κινήσεων στις διαδικασίες προώθησης. Ως επιπλέον υπηρεσία, εφόσον το επιθυμεί, το βιβλίο του θα μπορεί να πωλείται από το e-shop των εκδόσεων Βακχικόν και το Βιβλιοπωλείο του Βακχικόν (Σόλωνος 110 Αθήνα). Δείτε αναλυτική περιγραφή των προσφερόμενων υπηρεσιών και τα οικονομικά πακέτα: