Αυτοέκδοση

Self-publishing
Πώς μπορώ να εκδώσω το βιβλίο μου άμεσα;
 

Αν είστε σίγουροι ότι το βιβλίο σας είναι έτοιμο κι επιμελημένο μπορείτε να το εμπιστευτείτε στην υπηρεσία Booksforyou – Αυτοέκδοση και να το έχετε στα χέρια σας έτοιμο προς διάθεση στο αναγνωστικό κοινό μέσα σε διάστημα λίγων ημερών. Η υπηρεσία αυτοέκδοσης του Booksforyou  δημιουργήθηκε βάση της πολύχρονης εμπειρίας του Vakxikon.gr Media & Publishing Group για να σας προσφέρει την εύκολη, άμεση και γρήγορη, χωρίς τις χρονοβόρες διαδικασίες που ακολουθούνται παραδοσιακά σε έναν εκδοτικό οίκο, οικονομική αλλά ποιοτική έκδοση του βιβλίου σας. Αν επιλέξετε την αυτοέκδοση στο Booksforyou αυτομάτως αποκτάτε τη στήριξη και την τεχνογνωσία του ομίλου μας έως την έκδοση του βιβλίου σας ενώ διατηρείτε τα αποκλειστικά πνευματικά και εμπορικά δικαιώματα και την αποκλειστική εποπτεία στις διαδικασίες προώθησης.

Τι είναι η αυτοέκδοση;
 

Η αυτοέκδοση είναι ένας εύκολος τρόπος ώστε να εκδώσετε, να προωθήσετε και να πουλήσετε μόνος σας το βιβλίο σας στους αναγνώστες. Στην προσπάθεια αυτή θα χρειαστεί, ωστόσο, να συνεργαστείτε με ειδικούς για τις τεχνικές διαδικασίες που δεν γνωρίζετε ή θα θέλατε να αποφύγετε πετυχαίνοντας έτσι το καλύτερο δυνατό ποιοτικά αποτέλεσμα στην τελική έκδοση του βιβλίου σας. Τέτοιες διαδικασίες είναι η έκδοση ISBN, η σελιδοποίηση και η δημιουργία εξωφύλλου, η εκτύπωση και, τέλος, η καταχώρηση του βιβλίου σας στις βιβλιογραφικές βάσεις biblionet & osdelnet. Εδώ ξεκινά το έργο του Booksforyou και των εξειδικευμένων συνεργατών του στους οποίους μπορείτε να εμπιστευτείτε το βιβλίο σας για ένα τεχνικά και καλλιτεχνικά άρτιο αποτέλεσμα.

Self-publishing
Self-publishing
Σε ποιους απευθύνεται το Booksforyou;
 

Το Booksforyou – Αυτοέκδοση απευθύνεται σε όσους έχουν το βιβλίο τους έτοιμο προς έκδοση και επιθυμούν να το κρατήσουν άμεσα στα χέρια τους. Δεν απευθύνεται σε εκδόσεις με εικονογράφηση, εικαστικά, διαγράμματα, πίνακες κλπ. αλλά σε αμιγώς λογοτεχνικά και δοκιμιακά κείμενα κάθε είδους. Σχετικά με τυχόν επιμέλεια του κειμένου σας, το Booksforyou λειτουργεί μόνο συμβουλευτικά συστήνοντας έναν έμπειρο επιμελητή σε όποιον συγγραφέα το επιθυμεί. Το Booksforyou αναλαμβάνει τη σελιδοποίηση, τη δημιουργία εξωφύλλου, την εκτύπωση, την έκδοση ISBN και την καταχώρηση του βιβλίου σας στις βιβλιογραφικές βάσεις biblionet & osdelnet. (Δείτε αναλυτικά ποιες υπηρεσίες προσφέρει το Booksforyou εδώ).

Γιατί να προχωρήσω σε αυτοέκδοση του βιβλίου μου μέσω του Booksforyou;
 

Ακολουθώντας τον δρόμο της αυτοέκδοσης μέσω του Booksforyou θα έχετε την ευκαιρία να παρακάμψετε ενδεχόμενες αρνήσεις αλλά και την αναμονή μηνών που συνήθως χρειάζεται η διαδικασία που ακολουθείται στους εκδοτικούς οίκους και να εκδώσετε το βιβλίο σας άμεσα και γρήγορα. Θα έχετε τον πλήρη έλεγχο του έργου σας χωρίς παρεμβάσεις που οι ίδιοι δεν τις επιθυμείτε. Θα διατηρήσετε πλήρως τα πνευματικά και εμπορικά δικαιώματα του βιβλίου σας και θα έχετε την αποκλειστική εποπτεία στη διαδικασία διανομής, πώλησης και προώθησής του.

book3
Self-publishing
Τι πρέπει να κάνω για να εκδώσω το βιβλίο μου μέσω του Booksforyou;
 

H διαδικασία που θα ακολουθήσετε για να προχωρήσετε στην αυτοέκδοση του βιβλίου σας μέσω του Booksforyou είναι πολύ απλή. Αρχικά θα επιλέξετε το οικονομικό πακέτο που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας και είναι ανάλογο των λέξεων που αριθμεί το βιβλίο σας. Η αγορά του πακέτου γίνεται μέσω Viva Wallet. Στη φόρμα της αγοράς, λίγο παρακάτω, θα σας ζητηθεί να ανεβάσετε το υλικό -σώμα βιβλίου (κείμενο), περίληψη οπισθόφυλλου (έως 190 λέξεις), βιογραφικό (έως 160 λέξεις), φωτογραφία συγγραφέα (προαιρετικά) και εικόνα εμπροσθόφυλλου (εφόσον υπάρχει)- ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες. Τα κείμενα πρέπει να είναι σε αρχεία Word. Το ονοματεπώνυμο του συγγραφέα, ο τίτλος του βιβλίου αλλά και οι επιμέρους τίτλοι εντός του σώματος (τίτλοι κεφαλαίων ή τίτλοι ποιημάτων) πρέπει να είναι ΠΕΖΟΚΕΦΑΛΑΙΑ. Οι φωτογραφίες πρέπει να είναι σε αρχεία jpeg, να είναι καλής ανάλυσης και μεγαλύτερες των 2mb ή 1500 pixels. Εναλλακτικά μπορείτε να αποστείλετε το υλικό σας στο email info@booksforyou.gr κι ένας από τους συνεργάτες της ομάδας του Booksforyou θα επικοινωνήσει μαζί σας.